Sjuk

Herregud så förkyld jag är. Jag kan knappt svälja utan att det känns som att jag sväljer ett getingbo. Inte kul! Legat i sängen nästan hela dagen och bara försökt sova bort det. Hoppas på att bli frisk snabbt så jag inte kommer efter så förskräckligt i skolan.

Jag har fått lägenheten jag ville ha iallafall :) Ska få skriva kontrakt snart. Det känns awesome!!
Nu ska jag se serier. Puss

Fantastiska presenter från Indien!

För en stund sedan kom min bästa väns mamma Leena förbi med lite presenter från Indien. Gud så glad jag blev och är över dem!
Hade även fått två extra paket bindis utav en jättesnäll kille vid namn Vijeesh. Happyhappy :D
Blev tvungen att testa hennafärgen på en gång btw<3


Roligt

Det är kul att kasta saker. Bara hiva ner dem i en säck och sedan aldrig se dem igen. För nåt år sedan hatade jag det. Men nu, när jag äntligen har börjat förstå charmen med att inte ha så mycket grejjer så älskar jag det. Tänker bara ta med mig ca 10% av det jag äger till nästa lägenhet och det känns underbart. <3 Det enda jag inte slänger något av är mina pyssellådor. Utan mitt pyssel så blir jag rastlös och mår dåligt. Så det stannar<3 På tal om pyssel så har jag börjat virka "kompisar". De är små söta varelser som ser snälla ut. Ska lägga upp en bild såfort jag har tid :) Nu ska jag fortsätta slänga saker! baibai!

Yäää!

På måndag ska jag på lägenhetsvisning! Tjohoo :D Jag är sjukt pepp! Stor etta alldeles nära min favoritkrog<3 Får jag ta med mig fåglarna så tar jag den helt klart. Utan tvekan <3

Underbart!

Idag är jag så glad och kär i livet att det inte är klokt! Kan vara för att jag sovit fantastiskt bra inatt. <3

Snart lunch.

JAG ÄR SÅÅ HUNGRIG :D

Lite snack om fred osv.

Igår var det kanelbullens dag. Jag tycker att det är helt jävla sjukt hur en sådan dag kan uppmärksammas mer än internationella fredsdagen den 21 september. I ren protest mot detta så bojkottade jag kanelbullarna igår. En liten grej, men det är alltid något. Jag är så less på alla som snackar om att de vill ha fred på jorden, men hur många är det egentligen som gör något? På min skola uppmärksammades det iallafall fint detta år. Och i klassen så planerar vi nu redan inför nästa års fredsdag. På lunchen så ska jag sätta mig och skriva brev till kommunfullmäktige för att be även dem uppmärksamma denna underbara dag. Jag hoppas att fler vill göra detsamma.
Kram på er alla fina. Hoppas ni har en fantastisk dag. :)

19:42

Idag är jag död. Somnade såfort jag kom hem från skolan och vaknade nyss. Ska snart fortsätta sova, såfort jag ätit lite. Lika bra att fortsätta och vakna tidigt imorgon istället så jag har någon ork att göra saker. För det har jag inte efter skolan. Idag har jag dessutom haft sådan sjuk huvudvärk. Trots vatten, mat och huvudvärkstabletter.
Kollar lägenheter som en tok och börjar känna flyttstressen på allvar. Behöver verkligen hitta någonstans att bo. Det skulle ju suga att stå där när uppsägningstiden är slut och inte ha något hem. xD
Men jaja. Det var allt för mig idag.
Pyss på er alla fina.

20:30

Har nyss duschat och städar nu vardagsrummet samtidigt som jag ser på älskade Doctor Who. Inatt kommer Elsa hem. Det blir najs, fast jag lär väl sova då. Är helt sjukt trött.
På Torsdag är det tts (tid tillsammans) på skolan. Då ska vi dansa, spela musik och mycket mer. Jag ser fram mot det massor! Men nu kan jag inte skriva mer. Måste städa.
Pysspysspyss

15:52

Håller på att packa mina saker. inte långt kvar till flytt och jag har fortfarande ingen lägenhet att flytta in i. Ska dock ringa på en jag är sugen på. Jag längtar sjukt mycket till flytten nu. Det ska bli skönt att starta om på nytt igen. Kastar bort det mesta jag äger så att jag inte behöver ha så mycket med mig. Jag ska äntligen få ha min egen hamster hos mig igen dessutom! :D Jag här inte kunnat ha henne här då Elsaälski är allergisk.

Idag har jag pluggat som en tok. först matte och sedan på grupparbetet vi gör. Så nu är jag dödligt trött. men sakerna packat inte sig själva så det är bara att kämpa på :)
jag hoppas att alla har en fin dag.
pyss!




Tvättat

Nu är jag glaaad :D Pablo hjälpte mig att tvätta. Hon är snäll<3. Jag är nämligen livrädd för att gå ner i källaren/tvättstugan själv. Men med henne gick det asbra :D Woooh<3