19:33

Nu har jag och Pablo nördat i några timmar och det är dags för mig att ta en matpaus. Det fick bli minikrogen idag<3 kycklingsallad nomnom<3
Pablo skryter om att hon har många fler achievements hon har än mig. Och nu fick hon två till. :C Tramspablo.
Nu ska jag äta. PYSS!

16:27

Jag har köpt WoW. Det är därför jag inte uppdaterat något. Varit så upptagen med att spela :P Det är roligt, jag gillar att springa runt i mystiska skogar och slåss mot mystiska varelser. :D
Pablo spelar jag mest med. Vi har kul :) Fast hon kallar mig noob. Och det är väl egentligen helt rätt. xD Om typ en timme kommer hon hit och okuperar min andra dator, awesome :D
Igår var det fest hos Jenny i klassen. Det var fett kul! Min klass är så fin. <3
Nu ska jag diska lite och sedan blir det en powernap till pablo kommer.
Pyss!

Vet inte.

Idag är det internationella fredsdagen. Och jag känner mig inte alls särskillt fredlig. Jag vet inte varför, men saker irriterar mig massor. Men det blir nog bättre snart, hoppas jag. Jag vill ha en kram. Eller flera. Gärna flera.
Det är tur att jag har virknålen och garnet med mig. Jag blir lugnare av att virka.

Mat osv.

Ojojoj så hungrig jag är. Idag blir det snabbmat (pasta med sås). Längtar tills pengarna kommer så jag kan köpa massa grönsaker. Och nektariner. Jag är såå sugen på nektariner!
Medans pastan kokar så sitter jag och gör lite läxor. Skriver lite om att leva i nuet och läser lite om Homeros. Kulkul. :D Sedan när det är klart så blir det nog Doctor Who resten av kvällen. Som alla andra kvällar.
NU är maten klar! Pyss!

Hai :)


Pow!

Lite ensam och så

Börjar bli trött i huvudet. Det händer alltid vid den här tiden. Tur att vi slutar snart. :) Jag har avslutat min kontakt på psyk idag. Känner inte att jag behöver den längre. Jag klarar mig fint iallafall. Det enda som är riktigt jobbigt just nu är ensamheten. Jag saknar min bästa vän. Och ingen har hittils lyckats fylla hans plats. Jag saknar att ha någon jag slipper anstränga mig för att vara bekväm med. Som tur är så har jag ju många vänner som jag kan slappna av med iallafall en del. Men än så länge så har jag ingen annan som får ta del av hela mig. Jag hoppas att denna någon dyker upp snart. :)

Tillbaka

Nu är jag här igen. Efter hundra års uppehåll. Ska bli spännande att se om någon fortfarande läser.
Just nu sitter jag i skolan med Elsa och har rast. Har haft matte i en timme och väntar på att timme två ska börja. Inte världens roligaste ämne kanske men ändå väldigt intressant. :)
Eftersom det gått ett tag sedan jag sist skrev så har det självklart hänt mycket, men jag vet inte om jag orkar ta upp allt idag. Ni kan få en liten crashcourse dock. Mitt liv går ungefär som vanligt. Jag har bytt hårfärg några gånger och tillslut kommit fram till att jag vill vara blond. Jag har blivit kär och slutat vara kär. Jag har fått diagnosen Borderline och äter nu mediciner som får mig att må riktigt bra (helt jävla underbart). Jag har skaffat dreads igen. Och jag går i skolan, vilket går jättebra.
Så. Det var en del av de största sakerna. Nu ska jag dricka mer kaffe och fortsätta ignorera att alla mina vänner luktar rök (försöker sluta).
Puss!