Efter regn

Efter regn kommer solsken. Jag tror att det är sant. (även om det regnar som fan just nu ute) Har haft kaos i två veckor och verkligen mått piss. Men nu mår jag plötsligt bra igen. Som om alla problem bara löst upp sig och försvunnit. Det är verkligen en helt underbar känsla. Score. Puss

Vaken

Klockan är mycket och jag borde kanske sova. Men jag kan verkligen inte. Febern och stressen över allt jag borde göra som jag inte gjort håller mig vaken. Gud. Jag önskar att någon bara kunde komma förbi och göra allt åt mig. Men så funkar det ju tyvär inte. Därför hoppas jag på att somna snart så att jag kan vakna friskare och piggare imorgon och packa ihop iallafall en del av rummet. Tre dagar är inte mycket tid. Fattar inte att jag skulle bli megasjuk precis nu. Typiskt.
Men nog med negativa inlägg nu. När jag vaknar så tänker jag vara glad.
Puss

Idag

Idag borde jag plugga.
Idag borde jag packa.
Idag borde jag växa upp.
Idag vill jag inte.

Idag är ingen bra dag.
Idag är jag trasig.

Snart <3

Imorgon åker jag <3 Snart ses vi <3 Jag längtar så galet mycket. Helgen kommer bli fantastisk. Fest, vänner, lycka, Du <3 Jag vill inte vänta mer. Vill åka nu på en gång. Bara tanken på att vi snart är nära varandra gör mig galen av längtan. Du är UNDERBAR Diza. Och snart får jag hålla om dig<3

Pelle! :D <3

Känner bara att jag måste berätta detta för alla. Pelle (Elsa) är typ den bästa vännen en liten Mao kan ha. Jag är så jävla glad att jag ska bo med just henne. TACK FÖR ATT DU FINNS! omg <3 Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Antagligen skulle jag sprängas i tusen små bitar alldeles för ofta. Tacktacktacktack. Puss.
Där är vi! *peka* <3

Slödag <3

Idag är en slödag. Mysigt och alldeles lagom händelselöst. Sitter i morgonrock och spelar Sims Social på facebook. Inte världens roligaste spel, men perfekt om man bara vill sitta och göra i princip ingenting. Helst av allt hade jag spelat Sims 3, men min dator är för dålig. Dumma dator. Får snart en ny dock som borde klara av det. Hoppashoppas <3 
Imorgon ska jag till tandläkaren. Tänker tvinga dem att dra ut mina visdomständer. Är så sjukt less på dem nu. Den ena gav mig fetaste inflammationen på Urkult som gjorde att jag fick åka till akuten och missa massa roligt. Dessutom så är min käke smått förstörd efter det. Kan inte öppna munnen ordentligt. Så därför hoppas jag på att de drar ut dem. Dock så vägrar jag vara vid medvetande när de gör det. Så antingen får de söva eller droga mig. Haha. 
Hoppas även på att få studielånet imorgon så att jag kan åka till Lycksele och leka med folket där över helgen :D Would be awesome. 

Bjuder på en bild också. Ser skitsur ut men det får ni leva med. Lovar att jag faktiskt är på väldigt bra humör. :)

Puss

Ren lycka

Herregud så roligt jag hade igår. Klassfest, krogen och efterfest. Jag mådde så bra! Jag MÅR så bra! Livet är fantastiskt just nu. Jag vågade till och med dansa. Första gången på över ett år som jag faktiskt dansar frivilligt. Det var underbart. Menos dansade med mig och det var sjukt kul. Och tydligen så kan jag dansa för jag fick massor av komplimanger när krogen stängde. Det var jag verkligen inte beredd på.
Att släppa mig själv fri är nog det bästa jag gjort. Det är så skönt att inte vara rädd för vad andra tycker om en längre.
Det enda som skulle kunna göra mitt liv bättre just nu skulle vara om världens vackraste Diza var här i lyckan med mig. <3 (och så om jag och pelle fick lägenheten tidigare såklart! Pepp! haha)

Fin dag :)

Idag är jag lite mer bland molnen än vanligt. Det är en bra dag. En fin dag. Sol och lycka. Jag ska snart iväg på affären och se om de har avfärgning där så att jag kanske kan dra ur den rosa färgen :) Ska börja simma igen och om jag lärde mig nåt förra gången så var det att hårfärg inte funkar så bra med klor. Ingen idé att ha färgat hår då det bleknar på en gång när man simmar. 
Det är btw bara en månad (minus en dag) tills det är dags att flytta in i lägenheten :D Yaaaay <3