Men aj

Jag har så ont. Jävla revben. Kan inte sova, inte andas, inte röra mig. Det gör mig så ändlöst irriterad. Gillar inte att ha ont. Och ändå har jag det alltid. -.-

Vissa dagar alltså...

Idag är en konstig dag. Vaknade med mensvärk of doom och ont i revbenet. Hade lyckats hosta så mycket att jag antagligen fick en spricka. Sedan tog jag mig upp alldeles för sent på dagen och segade mig igenom den med serier tillsammans med Menos. Vi åt lite, sedan lade vi oss i min säng och pratade. Efter en stund lade han huvudet på min bröstkorg precis där jag hade ont men det var lugnt då. Ända tills han behövde flytta lite på sig och tog stöd med huvudet. "SPRAK!" skrek mitt revben, och jag tror aldrig jag haft så ont som just då. Nu sitter jag här, med brutet revben. Menos har gått till Emil och jag tror att jag be Elsa att hjälpa mig ner i sängen så jag får sova. hm.. ja, puss.

Det är inte lätt när det är svårt, och det är mörkt ute.

Det var ett tag sedan jag skrev någonting nu. Och så brukar det bli när jag bloggar. Livet går i vågor, så gör även bloggen. Jag vet inte ens varför jag skriver nu, men det är antagligen vinet som ger mig denna plötsliga lust att skriva. Nyss var det fest, nu är jag ensam i lägenheten med mina tankar. Och jävlar vad de snurrar och helvete så ont det gör. Mina tankar är vassa som nykrossat glas. Tankar som jag inte velat ta i för mycket fram tills nu. Jag känner mig liten, så oändligt liten.
Så mycket har hänt sedan sist. Så mycket som skrämmer mig och gör mig illa. Men någonstans vet jag ändå att det har varit viktigt. Att det har behövt hända. Någonstans säger min hjärna att det är som det ska vara.
Men mitt hjärta skriker och bråkar. Det är krig i mig. Jag krigar med mig själv. Ett krig som är svårt att vinna.
Nu tänker jag lägga mig på golvet och försöka andas bort allt som känns. Men först två saker till.


Elsa: Tack för att du finns och för att du förstår mig. Tack för att du är världens bästa rumskompis. Jag älskar dig.
Diza: Förlåt för att allt blev så fel.