lilla mystiska oidentifierade varelse.

Du är seriöst helt jävla fantastisk. Tack för ikväll. Må bra och glöm inte att kämpa. Vi hörs imorgon eller en annan dag. 
Puss och godnatt <3

Fobi

Getingar alltså. Jag har svårt att tänka mig något värre. De flyger snabbt och oberäkneligt. Sedan så gör de illa folk också. Jag är så galet rädd för dem. Förlorar nästan förståndet när de kommer in i mitt rum. Jag mår illa och får panik i hela kroppen. Och inatt kom det in tre samtidigt. Tre gigantiska getingar. Jag flög upp ur sängen och ut ur rummet. Samlade på mig allt jag kunde hitta i sprayväg som jag visste var onyttigt och ställde mig sedan i ett hörn av rummet med famnen full av sprayflaskor och grät. Det slutade med att jag ringde min mor på nedervåningen så att hon kunde rädda mig. När allt var över så skakade jag i en timme minst. Jag var så uppjagad att jag hoppade till när mitt hår rörde min axel och stirrade runt i rummet efter fler små monster i ytterligare minst en timme. Inte mycket sömn för mig inatt alltså. 

Note to self: Skaffa fjärilshåv till lägenheten. 


Trött

Jag är så trött. Så trött på att aldrig veta vad jag känner, aldrig veta vad jag vill fullt ut. Kluven är mitt andra namn. Jag både vill och vill inte. Eller kanske är det så att jag vill men inte vågar. Jag vet inte ens det. Jag vet ingenting. Eller några saker vet jag. Jag vet att jag är hungrig, jag vet att jag borde göra massor av saker som jag inte ännu gjort och jag vet att det snart är vinter. Jag blir kall och ännu tröttare bara av att tänka på det.
Men jag vet några bra saker också. Jag vet att jag snart bor med världens bästa vän i världens bästa lägenhet och jag vet att jag mådde bättre i helgen med någon än vad jag gjort på säkert ett år med alla andra. Varför kunde jag inte stanna tiden? Jag ville så gärna stanna tiden.

Fantasi

Om jag lägger mig ner och blundar ett tag så kan jag låtsas att allt är precis som jag vill att det ska vara. Men det är bara min fantasi och dom säger att jag inte får vara där föralltid. Jag vill vara där föralltid.